Haluamme kertoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme yritysesittelyvideomme avulla mitä me täällä Karotekissa teemme. Pääset näkemään meitä työssämme sekä millaisia huippu teräsmiehiä täältä Karotekista löytyykään. Yritysesittelyn avulla voitte omin silmin todeta, miksi juuri Karotek on paras valinta rosteritarpeisiinne.

Tervetuloa Karotekin teräsmaailmaan!

Huhheijaa, siinäpä melkein sana, joka kuvaisi kuluvaa vuotta 2022. Teräsalalla koettiin sellaista turbulenssia, että koskaan aiemmin ei ole ollut vastaavaa tilannetta.

Karotek Oy on vuonna 2022 toukokuussa 40 vuoden etapillaan yksi Suomen vanhimpia terästukkuja. Vuonna 1982 perustettu Karotek on perheyritys, joka tekee teräskauppaa jo toisessa sukupolvessa, nykyään toimitusjohtaja Ursula Ikosen vetämänä.

Tarvitsetpa ruostumattomia tai happoisia U-profiileja, löydät ne Karotekista. Koot alkaen 20 x 10 x 3 mm:sta aina 300 mm:een asti. Profiilit valssattuna, laserhitsattuna tai särmättynä.

Karotek toimittaa kirkkaita teräksiä useissa eri laaduissa. Oli kysessä sitten normaali rst, duplex tai hieman haastavammat laadut, saat teräkset kauttamme vaivattomasti.

Vuoden lopussa teimme asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme. Kyselyn tulokset olivat erinomaisia: 96 % asiakkaista on erittäin tyytyväisiä Karotekin palveluun ja 99 % on sitä mieltä, että Karotekin tuotevalikoima on erinomainen.

Tarvitsetpa rst/hst putkia, putkenosia, kankiteräksiä, levyjä, laippoja tai venttiileitä, saat ne kaikki helposti ja nopeasti samasta paikasta eli Karotekista.

Olemme sosiaalisessa mediassa Facessa, Instassa ja LinkedIn:ssa. Seuraa/tykkää sivuistamme, niin pääset näkemään tulevat päivityksemme.

Älä roikota putkiasi, vaan tilaa putkisankasi nyt Karotekilta.

Karotekista saat putkisangat sekä sileinä että prässättyinä, ilman tukea tai tuen kanssa. Varastomittojen putkistandardeina ovat mm. ISO, SMS, DIN ja NS. Varastokoot alkaen 8mm aina 219,1 mm:in asti. Muut mitat tilaustuotteena.

Karotek Oy - Elintarvikeosat

Karotekista saat elintarvikeosat kaikkiin tarpeisiinne. Elintarvikeosissa toimitamme asiakkaillemme mm. käyrät, kartiot, putkisangat, SMS-, DIN-, DS-, IDF- ja  RJT- yhdistäjät, Clamp osat, putkipäädyt sekä takaiskuventtiilit. Myös putket. Materiaaleina aisi 304 ja 316.

Tilaa uusin tuoteluettelomme osoitteesta karotek@karotek.fi

Muistathan, että meiltä saat myös muut putket, putkenosat, kankiteräkset, levyt ja venttiilit. Materiaaleissa rst, hst, alumiini, fe, messinki ja kupari.