Älä roikota putkiasi, vaan tilaa putkisankasi nyt Karotekilta.

Karotekista saat putkisangat sekä sileinä että prässättyinä, ilman tukea tai tuen kanssa. Varastomittojen putkistandardeina ovat mm. ISO, SMS, DIN ja NS. Varastokoot alkaen 8mm aina 219,1 mm:in asti. Muut mitat tilaustuotteena.

 

Kuukauden esittely

Jarmo Rauma

Teräksinen teräsmies. Pitkän linjan konkarina tuntee alan paremmin kuin omat taskunsa. Loistava tuotetuntemus. Hoitaa tilaukset insinöörin tarkkuudella ja huolellisuudella. Asiakaspalvelijoiden aatelia.

Jarmon tavoittaa numerosta 09 – 276 47718 tai sähköpostitse jarmo.rauma@karotek.fi .

Karotek Oy - Elintarvikeosat

Karotekista saat elintarvikeosat kaikkiin tarpeisiinne. Elintarvikeosissa toimitamme asiakkaillemme mm. käyrät, kartiot, putkisangat, SMS-, DIN-, DS-, IDF- ja  RJT- yhdistäjät, Clamp osat, putkipäädyt sekä takaiskuventtiilit. Myös putket. Materiaaleina aisi 304 ja 316.

Tilaa uusin tuoteluettelomme osoitteesta karotek@karotek.fi

Muistathan, että meiltä saat myös muut putket, putkenosat, kankiteräkset, levyt ja venttiilit. Materiaaleissa rst, hst, alumiini, fe, messinki ja kupari. 

Kaideosat

Karotekista saat kaideosat kaikkiin tarpeisiinne. Kaideosissa toimitamme asiakkaillemme mm. päätytulpat, liitoskappaleet, kulmat, t-haarat, seinäkannattimet ja juurihelat. Myös putket. Materiaaleina 304 ja 316L, pinnanlaatuina hiottu tai peilikirkas.

Kaidejärjestelmän osia on saatavilla pyöreille-, ovaaleille-, neliö-, suorakaide- ja lasikaideputkille.

Osien koot alkaen:
–  12 mm (pyöreät putket)
–  20mm x 40 mm (suorakaideputket)
–  20 mm x 20 mm (neliöputket)

Muistathan, että meiltä saat myös muut putket, putkenosat, kankiteräkset, levyt ja venttiilit. Materiaaleissa rst, hst, alumiini, fe, messinki ja kupari. 

Clamp-liittimet

Täydelliset clamp yhdistäjät pikaliitimillä tai raskailla pannoilla. Materiaaleina 304 tai 316L.

Karotekista saat clamp-liittimet niin elintarvike-, lääke- kuin kemianteollisuuteen. Standardit SMS 3008, SMS 3016, ISO 1127 (putkikoot) DIN 32676 S1, S2 & S3, DIN 32676 (uusitut mitat 05/2009), BS4825, BS6362 (putkikoot sch. 5 – sch. 40) ISO 2037, SWG, ASME BPE, 14 MPW Tank ja mini clamp.

Clampin osissa toimitamme asiakkaillemme mm. laipparenkaita, tiivisteitä, pantoja, käyriä, t-haaroja, kartioita (keskeisiä ja epäkeskeisiä), letkukaroja, kierreosia (BSP sisä- tai ulkokierteitä), näkölaseja ja sulkulaippoja (umpinaisia tai näkölasilla). Putkikoot clamp liitimessä ovat 6,00 mm – 323,90 mm.

0a83c607-cb8c-44ee-8885-282757b2df4e

Tiivistemateriaaleina mm. epdm, slikooni, viton, ptfe, ptfe/epdm, ptfe/viton, peek ja tfm. 316L osien sisäpinnat 0,20 μm – 0,80 μm.

Toimitamme asiakkaillemme varastostamme myös clamp-liittimiin sopivat putket ja hitsattavat sekä kierteelliset putkenosat. Lisäksi myös rst/hst latta-, kulma-, neliö- ja kuusiotangot, neliö-, suorakaide- ja ovaaliputket sekä levyt.

Suomalaisyrityksistä 3,5 prosenttia kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Karotek on yksi niistä. Luottoluokkia on seitsemän. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiviinen tausta sekä riittävä toiminnan volyymi.

Tilaa sinäkin teräkset todistetusti luotettavalta toimittajalta, jo toisessa sukupolvessa.
Tilaa uusin tuoteluettelomme osoitteesta karotek@karotek.fi