Karotek Oy on nyt toukokuussa 40 vuoden etapillaan yksi Suomen vanhimpia terästukkuja. Vuonna 1982 perustettu Karotek on perheyritys, joka tekee teräskauppaa jo toisessa sukupolvessa, nykyään toimitusjohtaja Ursula Ikosen vetämänä.

Tarvitsetpa ruostumattomia tai happoisia U-profiileja, löydät ne Karotekista. Koot alkaen 20 x 10 x 3 mm:sta aina 300 mm:een asti. Profiilit valssattuna, laserhitsattuna tai särmättynä.

Karotek toimittaa kirkkaita teräksiä useissa eri laaduissa. Oli kysessä sitten normaali rst, duplex tai hieman haastavammat laadut, saat teräkset kauttamme vaivattomasti.

Vuoden lopussa teimme asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme. Kyselyn tulokset olivat erinomaisia: 96 % asiakkaista on erittäin tyytyväisiä Karotekin palveluun ja 99 % on sitä mieltä, että Karotekin tuotevalikoima on erinomainen.

Tarvitsetpa rst/hst putkia, putkenosia, kankiteräksiä, levyjä, laippoja tai venttiileitä, saat ne kaikki helposti ja nopeasti samasta paikasta eli Karotekista.

Olemme sosiaalisessa mediassa Facessa, Instassa ja LinkedIn:ssa. Seuraa/tykkää sivuistamme, niin pääset näkemään tulevat päivityksemme.

Älä roikota putkiasi, vaan tilaa putkisankasi nyt Karotekilta.

Karotekista saat putkisangat sekä sileinä että prässättyinä, ilman tukea tai tuen kanssa. Varastomittojen putkistandardeina ovat mm. ISO, SMS, DIN ja NS. Varastokoot alkaen 8mm aina 219,1 mm:in asti. Muut mitat tilaustuotteena.

Karotek Oy - Elintarvikeosat

Karotekista saat elintarvikeosat kaikkiin tarpeisiinne. Elintarvikeosissa toimitamme asiakkaillemme mm. käyrät, kartiot, putkisangat, SMS-, DIN-, DS-, IDF- ja  RJT- yhdistäjät, Clamp osat, putkipäädyt sekä takaiskuventtiilit. Myös putket. Materiaaleina aisi 304 ja 316.

Tilaa uusin tuoteluettelomme osoitteesta karotek@karotek.fi

Muistathan, että meiltä saat myös muut putket, putkenosat, kankiteräkset, levyt ja venttiilit. Materiaaleissa rst, hst, alumiini, fe, messinki ja kupari. 

Kaideosat

Karotekista saat kaideosat kaikkiin tarpeisiinne. Kaideosissa toimitamme asiakkaillemme mm. päätytulpat, liitoskappaleet, kulmat, t-haarat, seinäkannattimet ja juurihelat. Myös putket. Materiaaleina 304 ja 316L, pinnanlaatuina hiottu tai peilikirkas.

Kaidejärjestelmän osia on saatavilla pyöreille-, ovaaleille-, neliö-, suorakaide- ja lasikaideputkille.

Osien koot alkaen:
–  12 mm (pyöreät putket)
–  20mm x 40 mm (suorakaideputket)
–  20 mm x 20 mm (neliöputket)

Muistathan, että meiltä saat myös muut putket, putkenosat, kankiteräkset, levyt ja venttiilit. Materiaaleissa rst, hst, alumiini, fe, messinki ja kupari. 

Clamp-liittimet

Täydelliset clamp yhdistäjät pikaliitimillä tai raskailla pannoilla. Materiaaleina 304 tai 316L.

Karotekista saat clamp-liittimet niin elintarvike-, lääke- kuin kemianteollisuuteen. Standardit SMS 3008, SMS 3016, ISO 1127 (putkikoot) DIN 32676 S1, S2 & S3, DIN 32676 (uusitut mitat 05/2009), BS4825, BS6362 (putkikoot sch. 5 – sch. 40) ISO 2037, SWG, ASME BPE, 14 MPW Tank ja mini clamp.

Clampin osissa toimitamme asiakkaillemme mm. laipparenkaita, tiivisteitä, pantoja, käyriä, t-haaroja, kartioita (keskeisiä ja epäkeskeisiä), letkukaroja, kierreosia (BSP sisä- tai ulkokierteitä), näkölaseja ja sulkulaippoja (umpinaisia tai näkölasilla). Putkikoot clamp liitimessä ovat 6,00 mm – 323,90 mm.

0a83c607-cb8c-44ee-8885-282757b2df4e

Tiivistemateriaaleina mm. epdm, slikooni, viton, ptfe, ptfe/epdm, ptfe/viton, peek ja tfm. 316L osien sisäpinnat 0,20 μm – 0,80 μm.

Toimitamme asiakkaillemme varastostamme myös clamp-liittimiin sopivat putket ja hitsattavat sekä kierteelliset putkenosat. Lisäksi myös rst/hst latta-, kulma-, neliö- ja kuusiotangot, neliö-, suorakaide- ja ovaaliputket sekä levyt.